Cadou de Craciun – un dans de striptease

117 Views

Cel mai bun cadou de Craciun pentru iubitul tau poate fi un dans de striptease!

O data ce ai dobandit talentul unui numar incredibil de striptease, mai ai doar misiunea de a-i seduce pe cat mai multi. Vom enumera cateva lucruri care te vor ajuta sa ii innebunesti pe barbatii din preajma ta, in timpul unui dans de striptease. Iata 4 sfaturi rapide care iti vor asigura cu siguranta succesul.

1. Cum te imbraci?

Acesta este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le vei avea in vedere: nu trebuie sa fie o vestimentatie foarte complicata, ci una sumara, o lenjerie sexy eventual, de care te vei elibera usor si rapid. Pantalonii nu vor fi niciodata o alegere buna! Poarta un accesoriu lejer, dar, in acelasi timp, apetisant.

2. Ia-o cu incetinitorul!

Toate miscarile pe care le vei face trebuie sa fie lente si cat mai provocatoare pentru partener. Incearca sa mentii cat mai mult contactul vizual cu barbatul, astefel incat sa-l atragi chiar si cu privirea.

3. Fii calma si sigura pe tine!

Daca simti ca esti prea incordata, iti poti schimba starea de agitatie, servind un pahar din bautura preferata, astfel sa te simti in largul tau.

4. Pregateste momentul!

Este foarte important sa fii atenta la toate detaliile. Locul sa va ofere intimidate, iar fondul sonor este un factor important intr-un asemenea moment, deci, trebuie ales cu mare grija. Muzica va fi placuta, lenta, sexy, anuntand senzulalitate si pasiune!

Ceea ce va urma, va fi un moment intim, special, savurat din plin de ambii parteneri!

UltraSexy.ro – Lenjerie intima sexy