Ce nu stiai despre o dansatoare de striptease

246 Views

Ce nu stiai despre o dansatoare de striptease

Multi dintre noi caracterizam fetele dezbracate (dansatoare de striptease), care ofera barbatilor placere prin dansul lor, ca fiind cele mai putin educate femei din societate. Un fals complet! Adevarul este cu totul altul. Nu sunt niste simple femei care au fost nefericite in copilarie, nu sunt nici femei maltratate sau ignorate in perioada cand au fost doar adolescente.

In urma unui studiu facut recent, s-a descoperit faptul ca mai mult de trei sferturi dintre cele care practica meseria de dansatoare de striptease, atentie!, au absolvit cel putin o facultate. Doar ca, aceasta meserie intr-un club de noapte sau, de ce nu, chiar cabaret, le aduce un salariu cu mult mai mare decat al unui inginer sau chiar al unui profesor la o universitate. Majoritatea acestor femei au o educatie mai mult decat decenta si un caracter puternic, dar, decat sa munceasca pentru un salariu de mizerie, au ales sa danseze la bara. Lucru deloc defaimatoar, atata timp cat din activitatea de dansatoare este exclusa orice actiune ilicita.

Dintre stripteuze, cele care incaseaza cele mai frumoase venituri nu sunt neaparat cele care arata fizic bestial, ci sunt acelea care stiu sa atraga barbatul prin conversatie si nivelul de inteligenta.

Meseria de stripteuza implica un orar de lucru flexbil, asta insemnand ca dansatoarele au parte de mult timp liber in care se pot ocupa de continuarea studiilor, de familie sau de ingrijirea corespunzatoare a frumusetii personale (sport, cosmetica, etc.). Totusi, castigul considerabil care atinge in unele cazuri si mai bine de 400-500 de euro intr-o singura noapte, atrage catre aceasta profesie si femei care doar iubesc banii facuti cu o mai mare usurinta decat intr-o alta meserie.

UltraSexy.ro – Lenjerie intima sexy