Contract dansatoare Luxemburg – LMA0002LU

365 Views

Contract dansatoare Luxemburg – Cod: LMA0002LU

Conditii financiare şi modalităţi de plată.

Salariul fix zilnic este de 50euro. Salariul se plăteşte o dată la două săptămâni, în zilele de 1 şi 16 ale lunii.

Procentele din băuturi sunt în cuantum de 20% şi se achită în fiecare dimineaţă. Acestea sunt după cum urmează:

  • băuturi simple: 10euro;
  • picollo: 13 euro;
  • băuturi speciale: 40euro;
  • sticle şampanie: de la 60 euro până la 300 euro.

Transportul Romania – Luxembourg

Este suportat de către dansatoare. Managementul cluburilor NU ASIGURĂ transport, şi nici nu suportă contravaloarea în avans a acestuia.

Transportul se poate efectua cu avionul pe ruta Bucureşti – Bruxelles (Belgia), de unde se merge cu autocarul până la gara din Luxembourg. Transferul de la gară la cazare este asigurat de club.

Cazare

Costurile pentru cazare sunt de 200 de euro pe lună. Se achită o dată la 2 săptămâni, câte 100 de euro. Cazarea se face în camere puse la dispoziţie de către club. Acestea sunt mobilate şi utilate, şi au baie şi bucătărie proprie. În fiecare cameră vor locui două fete.

Programul de lucru.

Clubul este deschis între orele 22.00 şi 06.00, în cursul săptămânii, iar în week-end între orele 23.00 şi 07.00 dimineaţă. Dansatoarele au dreptul la o zi liberă în fiecare săptămână.

Durata contract dansatoare Luxemburg.

Este de minim 3 luni calendaristice. Primele două săptămâni sunt de probă, clubul având posibilitatea de a refuza să mai continue colaborarea cu dansatoarea respectivă.

Condiţii pentru dansatoare:

– aspect fizic plăcut;

– comunicative;

– un minim de engleză.

Notă informativă pentru acest contract dansatoare Luxemburg oferit de Agenţia LEONA Bucureşti. Această ofertă este valabilă pentru două cluburi de noapte care au acelaşi proprietar şi acelaşi management. Galerii foto din cele două locaţii găsiţi mai jos.

Club 1

Club 2

Ne cerem scuze pentru calitatea fotografiilor, dar acest lucru nu depinde de agentia noastră. Materialele media ne-au fost trimise de către managementul cluburilor.

Informatii detaliate despre Agentia Leona gasiti pe site-ul principal al agentiei AICI.

Articole asemanatoare

UltraSexy.ro – Lenjerie intima sexy