Femeile sexy, heterosexuale?

106 Views

Femeile sexy, heterosexuale?

Un nou studiu arata ca femeile sexy, care arata din punct de vedere fizic, bestial, si cu un mai mare nivel de inteligenta si educatie, sunt, de cele mai multe ori, heterosexuale.

Un profesor de sociologie de la Facultatea Notre Dame din Franta, a cercetat acest lucru, luand in considerare patru ani diferiti de nastere, incepand cu anul 1994 pana in 1995, din 2001 pana in 2002, din 2007 pana in 2008. Studiul a fost aplicat la un numar de 5018 femei si 4191 barbati, incepanad cu perioada adolescentei pana la varsta de adult.

Intrebarea principala a fost, daca s-au simtit vreodata atrasi de persoane de acelasi sex. Ceea ce a descoperit studiul a fost ca femeile mult mai educate, care nu au devenit inca mame, s-au simtit 100%  heterosexuale.

Studiul a scos in evidenta faptaul ca, daca aceste femei aveau mare succes la intalnirile cu barbati, de ce nu ar fi la fel si la intalniri cu alte femei. De asemenea, daca nu au avut relatii perfecte cu barbatii, vor cauta sa incerce relatii intime cu persoane de acelasi sex. Poate ca mai multe femei ar fi interesate de o asemenea relatie, dar sunt prinse in relatii cu barbati, relatii pline de stres si presiuni psihice, din care nici macar nu stiu cum sa iasa.

In ciuda faptului ca sunt multe femei frumoase, cu o viata perfecta, femei de cariera, toate au,  poate o dorinta ascunsa cu privire la heterosexualitate, dar o abandoneaza acolo din cauza statutului, a imaginii pe care persoanele din jur ar putea sa si-o formeze despre ele.

Postat in: Articole blog
UltraSexy.ro – Lenjerie intima sexy