Sanatate din fructe si femei goale

169 Views

Sanatate din fructe si femei goale

In Australia, patronul unui club de noapte s-a gandit la o forma de divertisment prin care sa fie capabil sa isi atraga multi clienti. Deschiderea oficiala i-a atras pe multi dintre ei deoarece patronul australian le-a promis vitamine si femei goale, atunci cand acestia ii vor trece pragul.

Patronul a decis ca dansatoarele sa ii astepte pe invitatii clubului goale, acoperite de diferite felii de fructe. In acelasi timp fumatul si bauturile care contin alcool au fost interzise in aceasta locatie. S-a gandit la aceasta inovatie pentru ca a considerat ca, atat fumatul cat si alcoolul dauneaza grav sanatatii omului, in schimb, fructele sunt o sursa de vitamine. Regula clubului este urmatoarea: cand trupurile dansatoarelor vor fi dezgolite, spectacolul poate incepe. Barbatii sunt astfel motivati sa manance fructele cat mai repede daca sunt nerabdatori sa le vada pe fete dansand.

Un alt obiectiv al patronului a fost acela de a-i tine cat mai departe pe clientii sai de alcool, deoarece acesta tulbura mintea si poate cauza serioase probleme de sanatate. Ideea lui a fost, la inceput, privita bizar, si unii chiar s-au amuzat pe seama ei, nesperand ca cineva ii va trece vreodata pragul. Astazi multi barbati petrec acolo ore de relaxare, luandu-si in acelasi timp si sursa de vitamine.

UltraSexy.ro – Lenjerie intima sexy